Menu

Granieten vloer reinigen en impregneren

Graniet is een stollingsgesteente dat voornamelijk bestaat uit mineralen, kwarts en veldspaten. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen. Een korrelige steen met verschillende kleuren is dan ook kenmerkend. Graniet is een harde, kleurechte steen en daarom ook zeer geschikt voor buitentoepassingen.

Werkwijze

Ons bedrijf reinigt en beschermd uw oude en nieuwe vloeren. De nabehandeling bestaat uit een impregnatie met of zonder kleurverdieper of een vaste was. Naast de mogelijkheid om een granieten vloer te polijsten, kan Kroft Ecoservices andere natuurstenen producten voor u opknappen. Hierbij kunt u denken aan dorpels, traptreden, vensterbanken, haardschouwen, keuken- en tafelbladen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u uw graniet vloer reinigen en impregneren Neem contact op met Kroft Ecoservices door te bellen naar 0316-285104 of naar 0610540597. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Back to Top Beup