Menu

Kwartsiet vloeren

Kwartsiet is een gesteente dat voornamelijk uit mineraalkwarts bestaat. Het is een hard en duurzaam gesteente dat goed te verwerken is. Het gesteente is slijtvast en kleurecht. Een kwartsiet vloer is meestal te herkennen aan de glimmertjes die het bevat, afhankelijk van het soort kwartsiet. Door deze eigenschappen is kwartsiet goed gebruiken als vloertegel, zowel voor binnen als buiten. Een nadeel van een natuurstenen vloer, zoals kwartsiet, is dat de vloer vlekgevoelig is. Het is dan ook belangrijk om uw vloer regelmatig te laten reinigen.

Reinigen, impregneren van kwartsiet

Kroft Ecoservices kan een kwartsiet vloer voor u reinigen. Daarna kunnen we de vloer voorzien van een vaste was of impregneer produkt, zodat deze de uitstraling krijgt die u wenst. We werken de vloeren netjes voor u af. Bij een nieuw gelegde kwartsiet vloer maken wij de vloer cementsluiervrij.

Wilt u een kwartsiet vloer renoveren? Neem contact op met Kroft Eco Services door te bellen naar 0316-285104 of 06-10540597. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Back to Top Beup